How to Fix ontbrekende dll-bestanden in Windows ME

In Microsoft Windows ME zijn dynamische koppeling bibliotheekbestanden essentiële systeembestanden die kunnen worden gebruikt door meerdere programma's die toegang tot dezelfde informatie. Als een van deze bestanden ontbreekt, wanneer het proberen te starten bepaalde programma's op uw systeem ontvangt u waarschijnlijk fouten vergelijkbaar met "fout bij starten programma. Een vereiste. Dll-bestand is niet gevonden." Om het oplossen van problemen met ontbrekende dll-bestanden moet u Kopieer het bestand naar uw systeem en registreren bij Windows.

Instructies

1

Zoek een kopie van het ontbrekende DLL-bestand. Kopieer het bestand van een werkende Windows ME systeem of downloaden van een van de vele DLL bibliotheken online.

2

Pak het dll-bestand uit de ZIP-archief als u het ontbrekende dll-bestand van het web downloaden. Kopieer het bestand naar de Windows ME systeemdirectory, die ligt meestal bij "C:\Windows\System."

3

Klik op "Start" en selecteer "Uitvoeren". Typ 'COMMAND' en druk op "Enter".

4

Voer de opdracht 'cd C:\Windows\System' en druk op "Enter" om naar de map voor een systeem op Windows ME. Type "regsvr32 < dll_name >" waarbij < dll_name > de naam van het DLL-bestand dat u zijn vaststelling is. Druk op "Enter".

5

Herstart uw systeem om veranderingen af te handelen.

Tips & waarschuwingen

  • Als de vaststelling van het ontbrekende DLL-bestand rechtstreeks het probleem niet is opgelost, kunt u alle programma's die met fouten opnieuw installeren.