How to Fix of reparatie HP Toner Cartridge

How to Fix of reparatie HP Toner Cartridge


HP Printercartridges zijn duur om te vervangen vaak. Ze kosten zoveel $100 per stuk. Dus deze cartridges navullen is een zeer verstandige keuze voor eigenaren van kleine bedrijven en huiseigenaren geïnteresseerd in het opslaan wat geld. Deze quick fix voor HP cartridges verlengt hun levensduur en lost het probleem van 'laag inkt'. Het duurt enige vaardigheid en oefening, maar meester en de besparingen zal echt beginnen te stapelen.

Instructies

1

Zet op een paar van rubber of latex handschoenen om te voorkomen dat de inkt vlekken op je vingers. Laag een werkruimte met bruin papier of een soortgelijke beschermende bekleding.

2

Zoek de gaten van de inkt-vulling op de HP printer cartridge. Dit zijn kleine gaatjes niet groter is dan de tip van een potlood. Meestal zijn ze op de achterkant van de patroon op een van de kleinere partijen. Ieder is aangesloten met een rubberen afdichting. Wrikken uit de pakking met een kleine naald.

3

Vul de cartridge met inkt van een spuit. Plaats de naald in de gaten en inspuiten van de inkt heel langzaam, aangezien de inkt de tijd om te genieten in de spons in de cartridge vergt. Voor zwarte cartridges, eerst opblazen van de blaas in de cartridge met lucht uit de spuit, waarna de inkt in te voegen.

Let op zijn er drie gaten op kleur cartridges, elk voor een andere kleur inkt. De juiste kleur inkt moet gaan in de juiste gat. Bijvoorbeeld, op de HP970CXI zijn de gaten van links naar rechts voor de inktkleuren cyaan, geel en magenta. Er zullen slechts één gat op de zwarte cartridge.

4

Veeg weg de overtollige inkt en stelt u de cartridge terug in de printer om te beginnen met afdrukken.