How to Fix muis wiel problemen in Windows XP 64-bits

How to Fix muis wiel problemen in Windows XP 64-bits


Het wiel in het midden van een computermuis kan de gebruiker om omhoog en omlaag schuiven door middel van een venster of de inhoud van een venster in Microsoft-besturingssystemen. Soms, kan het wiel stoppen naar behoren functioneren. Het wiel kan de inhoud van het venster schuiven te snel of te langzaam, om te schuiven in een schokkerig, discontinue manier, of het te veroorzaken scrollen helemaal kan mislukken. Wanneer dat gebeurt, kunt u een set voor troubleshooting technieken u kunt de muis wiel problemen oplossen in Windows XP 64-bits, evenals 32-bits besturingssystemen toepassen.

Instructies

1

Testen om te zien of het probleem is in de poort waarnaar de muis is aangesloten. Als de muis is aangesloten op een defecte of beschadigde-USB-poort, de muis en het muiswiel mogelijk niet correct. Koppel de muis los en sluit u het op een andere poort. Testen om te zien als het muiswiel correct werkt wanneer aangesloten op de nieuwe poort.

2

Vervang de batterijen. Als de batterijen in de muis laag of beschadigde, ze muis en muiswiel mogelijk niet meer correct functioneert. Verwijder de batterijen uit het batterijcompartiment bevindt zich aan de onderkant van de muis en vervangt ze door nieuwe batterijen. Test de muis wanneer u nieuwe batterijen om te zien als doen zo heeft vaste naar de werkstuk hebt geïnstalleerd.

3

Controleer om te zien of het probleem in de computer in plaats van de muis is. Verwijder de muis uit de computer waarop het is defect. Sluit de muis op een andere computer. Als de muis en het wiel van de muis op een andere computer correct, is het probleem in de oorspronkelijke computer in plaats van de muis.

4

Van de muis software bij te werken. De 64-bits versies van Windows XP vereist specifieke stuurprogramma's die van de stuurprogramma's gebruikt in 32-bits versies afwijken. Verwijder de muis uit de computer. Download en installeer de meest recente versie van de stuurprogramma's en diagnosesoftware van de Microsoft-website. Nadat u de nieuwe software hebt geïnstalleerd, sluit u de muis weer aan op de computer en test om te zien als dat heeft vaste naar de werkstuk.