How to Fix Msvbvm60.dll problemen

Msvbvm60.dll is een stuurprogramma vereist door het systeem van Microsoft Visual Basic voor een goede werking van haar programma's graphics en controller. Veel spelletjes, AutoCAD en grafische software zijn afhankelijk van Visual Basic voor een groot deel van hun weergave en de verwerkingsinstructie. Als dit bestand wordt verloren of beschadigd, deze programma's werkt niet of zal mislukken correct weer te geven. Oplossen van dit probleem zal resulteren in snellere en meer efficiƫnte werking van uw programma welk vergen van Visual Basic.

Instructies

Herstellen van Visual Basic

1

Bezoek de website van Microsoft Visual Basic 6 (zie bronnen).

2

Kies uw besturingssysteem belangrijkste taal in het drop-down menu. Klik op "Wijzigen" als dit lanugage dan het Engels is.

3

Klik op "Download" en kies "Save to Disk..." Dit bestand ergens opslaan kunt u gemakkelijk het, zoals het bureaublad.

4

Dubbelklik op het .exe-bestand dat is opgeslagen op uw bureaublad. Dit zal lanceren de Visual Basic-reparatie en programma installeren.

5

Ga akkoord met de gebruiksvoorwaarden en voltooi de installatie.

6

Klik op "Klaar" zodra de installatie voltooid is. U moet nu kunnen programma's uitvoeren die gebruik Msvbvm60.dll zonder probleem.

Tips & waarschuwingen

  • Zorg ervoor dat u zijn alleen maar stuurprogramma's en andere besturingssystemen programma's downloadt van de website van de Schepper van de software. Downloads van onbevoegde bronnen kunnen bevatten virussen of rootkits.