How to Fix Mshtml.Dll problemen op Windows Me

Terwijl u het Internet gebruiken op een computer met Windows Millennium Edition (ME), verschijnt mogelijk een foutbericht weergegeven dat verwijst naar de bestanden "Mshtml.dll" of "Kernel32.dll," waardoor Internet Explorer te sluiten. Dit wordt veroorzaakt door een bekend probleem in de versie van Internet Explorer die wordt geleverd met Windows ME dat ervoor zorgt dat de browser laten crashen tijdens renderen van bepaalde frames gebaseerde websites. Dit probleem oplossen door Internet Explorer bij te werken.

Instructies

Windows Update (aanbevolen methode)

1

Bezoek de website van Windows Update via de koppeling in de sectie van de bronnen van dit artikel. Merk op dat Windows Update alleen met de webbrowser Internet Explorer werkt.

2

Klik op de "Express" knop om de belangrijkste updates die beschikbaar voor uw computer zijn te downloaden. Internet Explorer 6 is de meest recente versie van Internet Explorer die wordt uitgevoerd op Windows ME; het zal worden opgenomen in de lijst met updates met hoge prioriteit.

3

Klik op "Installeren Updates" nadat u hebt bevestigd dat Internet Explorer 6 op de lijst is. U moet Lees de licentievoorwaarden en klik op "I Accept" voordat de installatie zal beginnen. Nadat de updates zijn geïnstalleerd, moet de computer opnieuw worden opgestart. De browser crashen als gevolg van de bestanden Mshtml.dll en Kernel32.dll worden opgelost.

Handmatig downloaden

4

Ga naar de downloadpagina van Internet Explorer 6 Service Pack 1 via het gedeelte 'Informatie' van dit artikel handmatig downloaden van Internet Explorer 6. Merk op dat het gebruik van Windows Update te verkrijgen van dit bestand is aanbevolen, zoals de website Windows Update wellicht andere belangrijke beveiligingscorrecties voor uw computer.

5

Klik op de "Download" knop "ie6setup.exe" op uw computer opslaan.

6

Dubbel-klik "ie6setup.exe" om te beginnen met de installatie, en volg de instructies voor het bijwerken van Internet Explorer.