How to Fix monitoren op een HP Pavilion

Als de monitor van de computer op uw HP Pavilion naar behoren functioneert stopt, kan het ernstig beperken wat je kunt doen op uw machine. Een aantal dingen kon worden misloopt, variƫrend van software om hardwareproblemen. Gelukkig zijn er een paar dingen die je zowel in het standaard besturingssysteem van alle HP Pavilion computers, van Microsoft Windows op het beeldscherm zelf proberen kunt.

Instructies

1

Uw beeldscherm aansluit op een andere computer en zet hem aan. Dit zal bepalen of het probleem met de monitor zelf of uw computer is. Als de monitor op een andere machine werkt, dan ligt het probleem met uw HP Pavilion. Als de monitor niet op een andere machine werkt, zal de monitor moet worden vervangen door een nieuwe eenheid.

2

Controleer of de kabel uw monitor op uw computer tussen is aangesloten aan beide uiteinden. De kunststof plug aan beide uiteinden van de monitorkabel moet worden beveiligd op zijn plaats met behulp van de grote kunststof schroeven ernaast.

3

Download en installeer het meest recente stuurprogramma. Als u onlangs een naar een nieuwe versie van het Windows-besturingssysteem upgrade en uw monitor is gestopt met werken, maar het is waarschijnlijk een compatibiliteitsprobleem met stuurprogramma. Ga naar de website van de onderneming de gemaakte uw monitor en zoek het door model. Deze informatie wordt afgedrukt op de zaak van de monitor. Dan, de nieuwste versie van het stuurprogramma dat op de pagina downloaden en dubbelklik erop met uw muis te installeren. Herstart uw computer om te lossen uw problemen.

4

Klik met de rechtermuisknop op het bureaublad en kies "Eigenschappen"--als u van Windows 95, Windows 98, Windows ME, Windows 2000 of Windows XP gebruikmaakt. Klik op de 'Instellingen' tab. Zorg ervoor dat de resolutie vermeld onder het "Schermresolutie" venster behoort niet dat uw monitor niet kan steunen. Om te controleren welke resoluties die uw monitor kan ondersteunen, kijk in de handleiding die bij het.

5

Klik met de rechtermuisknop op het bureaublad en selecteer "Resolutie"--als u van Windows Vista of Windows 7 gebruikmaakt. Klik op de 'Instellingen' tab. Zorg ervoor dat de resolutie vermeld onder het "Schermresolutie" venster behoort niet dat uw monitor niet kan steunen. Om te controleren welke resoluties die uw monitor kan ondersteunen, kijk in de handleiding die bij het.