How to Fix Micro SD-geheugenkaarten

Micro SD-geheugenkaarten zijn kleine chips meestal gebruikt in digitale camera's en andere draagbare elektronische apparaten die kunnen maken en opslaan van media. Deze geheugenkaarten fungeren als verwisselbare harde schijven in apparaten, en als standaard computer harde schijven, kunt u tegenkomen kwesties met de kaart. U kunt oplossen van fouten of problemen kan je hebben met een micro SD geheugenkaart wilt formatteren.

Instructies

1

Een SD micro geheugenkaartlezer op de computer aansluiten. Als u een kaartlezer niet hebt, kunt u de camera of ander apparaat die wordt gebruikt, met de computer via een USB-kabel.

2

De micro SD-geheugenkaart in de lezer of camera invoegen en zet het apparaat. In een moment zal de computer een nieuwe verwisselbaar apparaat detecteren.

3

Selecteer "My Computer" (ook bekend als "Computer" in latere versies van Microsoft Windows). Dit gaat weer van alle stations en opslageenheden aangesloten op de computer. De micro SD kaart moet een van deze eenheden.

4

Klik met de rechtermuisknop het pictogram SD micro geheugenkaart en selecteer "Format" in het pull-down menu.

5

Klik op "OK" om te bevestigen en te wachten totdat Windows de schijf formatteren. Klik met de rechtermuisknop het pictogram micro geheugenkaart SD om een pull-down menu. Klik op "Eject" en dadelijk gaat het pictogram te verdwijnen. De camera of ander apparaat van de computer loskoppelt. U kunt nu beginnen met behulp van de micro SD-geheugenschijf zonder verdere problemen.

Tips & waarschuwingen

  • Zorg ervoor dat u hebt opgeslagen op de micro SD geheugenkaart die u wilt opslaan voor verder gebruik van de inhoud kopiĆ«ren. Opmaak van de kaart zal alle inhoud verwijderen van de geheugenkaart. U kunt de informatie door het pictogram SD micro geheugenkaart en klik-en-belemmering de inhoud op uw bureaublad of een andere map te openen.