How to Fix Java fouten kostenloos

Java is een programmeertaal die gebruikt door vele websites, mobiele telefoons en draagbare mediaspelers voor het uitvoeren van multimediafuncties. Mensen gebruiken het om te spelen, chatten en bekijken van 3D-beelden, gewoon te vergeten enkele Java-toepassingen. Het is een vrije toepassing die wordt geïnstalleerd en loopt gemakkelijk op uw computer. Het kan echter installatiefouten tegenkomen en weergaveproblemen. Het oplossen van deze fouten van de Java kostenloos met behulp van enkele eenvoudige stappen en richtsnoeren.

Instructies

1

Het uitschakelen van anti-spyware programma's die u draaien hebt als je de 1721-fout tijdens de installatie tegenkomt. Deze fout treedt op wanneer een veiligheidshulpmiddel met het installer-pakket interfereert. Het uitschakelen van een anti-spyware programma varieert afhankelijk van het programma, maar over het algemeen kan worden uitgevoerd door met de rechtermuisknop op de security tool van pictogram in het systeemvak en te klikken op 'Uitschakelen'.

2

De inhoud van de Java "jre" omslag verwijderen als u de installatiefout 25099 tegenkomt. Toegang tot deze map door te klikken op de Windows "Start" knop, "My Computer", te dubbelklikken op de "C:" drive en te dubbelklikken op de map "Program Files".

3

Dubbelklik op het "Java" en de "jre" omslag. De inhoud van deze map te verwijderen. Java probeer opnieuw te installeren (zie bronnen).

4

Controleer de Internet-verbinding als je de error 403 tegenkomt. Deze fout treedt meestal op als het netwerk tijdens de installatie uitvalt, en Java toegang naar de downloadserver verliest en stopt in het midden van de installatie.

5

Download Java off line die u nog steeds in de problemen werkt (zie bronnen). Run de setup to install Java. Sluit en blazen uw webbrowser wanneer de installatie voltooid is.

6

De Java console inschakelen. Doen door te klikken op de Windows "Start" knop, het "Control Panel" te selecteren en te dubbelklikken op het pictogram Java.

7

Klik op het tabblad "Geavanceerd" en klik op de "+"-teken naast Java Console. Plaats een controle op de "Toon Console" radio knop en klik op 'Toepassen'.