How to Fix Inconsistent Dial-Up downloadsnelheid

Een inconsistente downloadsnelheid op uw computer zal leiden tot het tarief van de downloadsnelheid willekeurig verhogen en vervolgens neerzetten, een aanzienlijke hoeveelheid tijd toe te voegen aan de duur van je download. Deze plotselinge daling van de downloadsnelheid van uw Dial-up internetverbinding zou kunnen zijn als gevolg van een aantal verschillende redenen. Oplossen van deze kwesties zal uw downloadsnelheid veel meer consistent maken.

Instructies

1

Sluit alle programma op uw computer die niet essentieel voor uw computer correct. Deze programma's kunnen uw computer om het gebruik van geheugen, vertragen de processor en de beperking van de downloadsnelheid van uw dial up dientengevolge veroorzaken.

2

Sluit alle Internet browser lusjes die bevatten niet het item dat u aan het downloaden bent. Elke Internet browser tab u neemt een aantal van de Internet-bandbreedte ontvangen door uw dial-up verbinding. Met deze browser windows wegneemt open uit uw downloaden bandbreedte. Dit zorgt ervoor dat de downloadsnelheid aan het willekeurig neerzetten.

3

Neem contact op met uw Internet-Provider en controleer of ze zijn ervaringen problemen heeft met hun verbinding in uw omgeving. Als ze momenteel technische problemen zijn of bij werkzaamheden in uw omgeving dat leiden een verminderde downloadsnelheid tot kan. Onderbreken van uw download en wacht tot het werk klaar. De download weer te hervatten en de snelheid moet worden hersteld.

4

Verwijder alle telefoonlijnen, faxmachines of andere items die kunnen worden aangesloten op uw modem. Deze apparaten zijn afgeven van signalen die met de inbelverbinding van uw computer interfereren kunnen. Deze interferentie zal veroorzaken uw internetverbinding te laten vallen willekeurig, waardoor een inconsistente downloadsnelheid.

5

Het testen van een modem die behoren tot een vriend of familielid op uw computer om te zien of het de modem dat is het probleem. Als uw modem is oud, het kan worden gedragen en stoppen met werken consequent. Als uw vriend(in) modem prima op uw internetverbinding zonder een daling van de downloadsnelheid werkt, vervang uw oude modem met een nieuwe.