How to Fix foto's Online

Of u nu een doorgewinterde fotograaf of enkel opnemend een camera voor de eerste keer, je doel is om het perfecte schot. Maar als de afbeelding niet is uitgeschakeld uit volgens plan, probeer op te lossen het met gratis online foto bewerken diensten. Deze digitale onlinetools kunnen geven u een andere kans dingen om goed te krijgen.

Instructies

How to Fix foto's Online

1

Organiseer uw digitale beelden. Plaats alle van de foto's die u wilt herstellen op één plaats. Gebruik een online album zoals Picasa, een foto-sharing site zoals Flickr of een gelabelde map op het bureaublad van de computer op te slaan uw foto's zodat kunt u gemakkelijk de beelden die u werken wilt op.

2

Het vinden van een gratis online fotobewerkingsprogramma. Websites als www.picnik,com, www.fotoflexer.com en www.lunapic.com kunt u voor het uploaden van foto's uit verschillende bronnen, zoals uw computer, Facebook of Flickr, en digitaal bewerken vanuit uw webbrowser met vooraf ingestelde gereedschappen voor bijsnijden, verscherping en rode ogen wegwerken, om enkelen te noemen.

3

Lees de instructies van de software en de lijst met veelgestelde vragen (FAQ's). Elke fotobewerking service biedt een andere set van instrumenten en effecten. Uzelf vertrouwd met de hulpprogramma's die beschikbaar in uw favoriete website zijn. Sommige sites bieden tutorials met "Before" en "Na" beelden die de tools in actie illustreren.

4

Upload uw foto en beoordelen wat er moet worden vastgesteld. Gewas ongewenste randen, als er een heleboel ruimte rondom uw belangrijkste onderwerp. Gebruik de verscherping te maken iets onscherpe beelden scherpere en helderdere. Experimenteren met beeld-bewerkingstools dingen zoals helderheid, contrast en de kleur verzadiging aanpassen.

5

Download en bewaar de vaste foto zodra u het gewenste effect hebben bereikt. Organiseren de nieuwe foto's op één locatie, zoals een map op uw bureaublad met het label "Nieuwe foto's," zodat je niet ze verward met de originele beelden krijgen.

Tips & waarschuwingen

  • Back-up alles. Bewaar back-up kopieën van de originele en geretoucheerde beelden in afzonderlijke mappen op het bureaublad of op een opslagapparaat, zoals een CD in geval iets verloren is en u wilt teruggaan naar het later. Neem tijd om te leren kennen van de hulpmiddelen. Het duurt een paar pogingen om het gewenste effect u wilt in uw foto, maar wees niet bang om te experimenteren. U kunt altijd beginnen als je niet bevalt wat je ziet.
  • Don't fix uw afbeeldingen teveel. De hulpmiddelen voor fotobewerking overusing kan resulteren in een afbeelding die ziet er nep of zo helder dat de rode, groene en blauwe op de foto bijna elektrische verschijnen. Tenzij dit uw bedoeling is, gebruiken de conservatief.