How to Fix flikkeren van beeldscherm verhelpen

Flikkeren van beeldscherm verhelpen kunnen uitpersen van oog en irriterend voor de computergebruiker. Flikkeren van beeldscherm verhelpen is meestal een rechtstreeks gevolg van oneigenlijke vernieuwingsfrequenties. Vernieuwingsfrequentie is het aantal keren dat uw monitor per seconde opnieuw wordt getekend. Als het te laag is ingesteld, ziet het oog monitor flikkert. Dit artikel zal u tonen hoe te repareren van flikkeren van beeldscherm verhelpen door het veranderen van de vernieuwingsfrequenties in Windows XP.

Instructies

How to Fix flikkeren van beeldscherm verhelpen

1How to Fix flikkeren van beeldscherm verhelpen


Klik met de rechtermuisknop ergens op het bureaublad van Windows en klik op 'Eigenschappen'. Dit opent het dialoogvenster "Eigenschappen voor beeldscherm", die wordt gebruikt om de weergave-instellingen wijzigen.

2

Klik op het tabblad "Instellingen" en dan de knop "Geavanceerd". Dit opent het dialoogvenster van de "Geavanceerde instellingen", waarmee de gebruiker voor het configureren van geavanceerde weergave-instellingen.

3

Klik op het tabblad "Monitor", waarmee de gebruiker voor het configureren van de geavanceerde instellingen van de monitor.

4How to Fix flikkeren van beeldscherm verhelpen


Ga naar de "Scherm Refresh Rate" drop-down box onder "Beeldscherminstellingen" en kies een hogere vernieuwingsfrequentie.

Tips & waarschuwingen

  • Zorg ervoor dat uw gebruiksaanwijzing om erachter te komen welke vernieuwingsfrequentie die uw monitor kan veilig omgaan. Als het scherm zwart gaat, heeft Windows XP een veiligheidsvoorziening die keert terug naar de laatste bekende juiste configuratie.