How to Fix een zoemende geluid van een Laptop Power Adapter

How to Fix een zoemende geluid van een Laptop Power Adapter


Met een stroomadapter--te blijven gebruiken, die is nodig voor het laden van een laptopbatterij--kan storing en onbruikbaar worden. Verschillende manieren bestaan, echter om power adapter problemen op te lossen voordat u voor de aankoop van een nieuwe. Als u een zoemend geluid uit uw laptop de voedingsadapter hoort, kan een aantal factoren worden veroorzaakt door het.

Instructies

1

Controleer als de adapter goed is aangesloten op de power poort van de laptop. Controleer als het netsnoer dat is aangesloten op de adapter goed is aangesloten. Haal eerst de stekker uit het stopcontact en haal dan de andere kant van de stekker uit de poort op uw adapter. Haal de lichtnetadapter uit de laptop. Alles goed opnieuw koppelen en zien als het zoemende geluid stopt.

2

Controleer dat de adapter die u gebruikt compatibel met uw laptop is. Elk merk of model van laptop heeft een specifieke adapter vereist. Met behulp van een adapter voor een andere laptop kan schade veroorzaken aan de laptop batterij en invloed hebben op andere hardware delen.

3

Test de adapter van de macht met behulp van een voltmeter. Controleer de volt maatregel die op het scherm van de voltmeter flitsen. Als u een adapter 100V en de voltmeter te testen knippert 100V of hoger, functioneert de adapter. Als het voltage lager is, moet de adapter worden vervangen.

Tips & waarschuwingen

  • Als uw oude lichtnetadapter is beschadigd en moet u een nieuwe kopen, lees de "uitgangsspanning" niveau op de sticker op de adapter. De spanning (bv 100-240v) moet hetzelfde zijn als uw originele adapter, en de 'stroomsterkte' moet gelijk of hoger dan de originele adapter. De adapter stekker moet ook geschikt voor uw laptop.
  • Voordat u deze kunt gebruiken, moet u de adapter van de macht aan een netsnoer koppelen. Als u de lichtnetadapter getest en kwam erachter dat het web goed werkt, kan het probleem liggen op het netsnoer. Het netsnoer wijzigen en zien of dat het probleem lost.
  • Als het zoemende geluid niet stopt na het voltooien van de bovenstaande stappen uit, koppel de lichtnetadapter van de laptop onmiddellijk en overwegen het kopen van een nieuwe transactie.