How to Fix een Toshiba DP3580 Copier

Toshiba fotokopieerapparaten kunnen scannen en maken van kopieën van de documenten, waardoor ze ideaal voor thuis en op kantoor instellingen. Fotokopieerapparaten kun je tegenkomen problemen en fouten, zelfs met de juiste reparatie en onderhoud. Sommige van deze problemen, zoals het vastlopen van papier en lijnen weergegeven op de pagina, kan gemakkelijk worden opgelost. Andere kwesties zijn meer betrokken en vergt een professionele reparateur. Voor routinematige problems, stappen u kunt ondernemen stappen om te houden van uw Toshiba fotokopieerapparaat goed werkt.

Instructies

1

Ontdek wat is de oorzaak van het probleem met uw Toshiba fotokopieerapparaat. Soms zal u zitten kundig voor zien het probleem over het afdrukken van de pagina's van de machine; andere keren een foutmelding verschijnt op de het fotokopieerapparaat bericht scherm.

2

Opzoeken van het specifieke probleem in uw Toshiba fotokopieerapparaat de gebruikershandleiding om te bepalen wat de fout betekent. Alle taken op de kopieermachine annuleren, schakel de stroom uit en laat het uit voor 20 seconden. Zwenking op weerom voort en zien of het probleem zelf heeft opgelost.

3

Het probleem zelf oplossen als u hebt vastgesteld wat de fout is. Voor een papierstoring, zoek de bron en trek het papier voorzichtig en langzaam. Voor de lijnen of vlekken op het papier, schoon van de kopieermachine glazen met een zachte doek. Vervang de inktcartridge voor lichte exemplaren.

4

Bel een professionele technicus als u niet kunt van het probleem op uw eigen oplossen. Probeer niet te trekken van het kopieerapparaat uit elkaar als u nog geen ervaring met het repareren van fotokopieerapparaten.

Tips & waarschuwingen

  • Bewaar uw fotokopieerapparaat van papier op een droge plek; vocht zorgt ervoor dat het papier crinkle en jam gemakkelijker.
  • Bloot uw fotokopieerapparaat aan extreme temperaturen kan schade aan de kopieermachine.