How to Fix een Toshiba DMI

How to Fix een Toshiba DMI


Een gemeenschappelijk probleem met Toshiba laptops is dat ze zijn geprogrammeerd met de onjuiste code van de Desktop Management Interface (DMI). De DMI-code is geprogrammeerd in elk moederbord, zodat wanneer een schijf voor het terugzetten wordt gebruikt, hij het moederbord herkent en het systeem de volledige toestand herstelt. Zonder de juiste DMI code geïnstalleerd, de schijf voor het terugzetten ziet niet het moederbord als het juist is dat de schijf voor het terugzetten is ontworpen om service.

Instructies

1

De Toshiba DMI Update Utility diskette in het diskettestation. Dit bestand moet worden gedownload van de website van Toshiba's en op een schijf gebrand.

2

Herstart de computer en opstarten vanaf de gebrande schijf. Verschillende modellen gebruiken verschillende sneltoetsen te selecteren van het optische station als de opstartschijf. Gemeenschappelijke sleutels zijn "Esc", "F8", "F10" en "F12."

3

Voer de code van de DMI gevonden op de bodem van de laptopcomputer.

4

Druk op de toets "Enter" om te programmeren van de code in het moederbord.

5

Verwijder de diskette en start de computer opnieuw op.

Tips & waarschuwingen

  • De DMI-code heeft ingebouwde foutcontrole. Indien een onjuiste code is ingevoerd, wordt u meegedeeld voordat wijzigingen worden aangebracht aan de computer.