How to Fix een .sys-bestand in Windows

Soms zal de bestanden van het Windows-besturingssysteem om beschadigd of beschadigd raken. Hierdoor kunnen problemen die variƫren van Windows niet opstarten naar bepaalde programma's niet in staat om uit te voeren. Als u ontvangen foutmelding dat een bestand dat eindigt in .sys kan niet worden gevonden of is mislukt, dan is dat wat er is gebeurd. Systeembestanden kunnen worden gerepareerd met behulp van de originele installatie-CD van Windows.

Instructies

1

De Windows-installatie-CD in de computer plaatst, en het programma opnieuw.

2

Druk op "Enter" als een bericht waarin wordt gevraagd verschijnt of u wilt de computer opstarten vanaf de CD hebben.

3

Druk op "Enter" opnieuw op het Setup-venster voor de optie "Setup Windows nu". Begin niet met een reparatie console.

4

De Vensters licentieovereenkomst te accepteren.

5

Selecteer de "gebroken installatie van Vensters" op het volgende scherm en druk op 'R' om die installatie te herstellen.

6

Wacht terwijl Windows installeert automatisch opnieuw alle windows-systeembestanden. Dit proces moet niet verwijderen van een persoonlijk of programmeren van gegevens op uw computer.

Tips & waarschuwingen

  • Dit proces is voor Windows XP. De installatie-CD-menu's zijn enigszins afwijkend voor andere versies maar alles zal automatisch systeembestanden herstellen. Back-up van persoonlijke bestanden voor het uitvoeren van systeemonderhoudstaken, indien mogelijk.