How to Fix een register Online kostenloos

Het register is een database die wordt gebruikt door Microsoft-besturingssystemen die slaat de instellingen verband houden met voorkeuren van de gebruiker, systeemhardware, stuurprogramma's en software geïnstalleerd. Computer wijzigingen zoals het installeren of verwijderen van programma's of nieuwe hardware toe te voegen zal resulteren in een wijziging in het systeemregister. Na verloop van tijd kan het register fouten als gevolg van onjuiste installatie van software, besturingssysteem fouten of virussen accumuleren. Zodat uw systeem draait op maximale efficiëntie, kan het nodig zijn om te herstellen van deze fouten, die kunnen worden gedaan met een online register cleaner geworden.

Instructies

1

Open Internet Explorer en ga naar www.smartpctools.com/free_registry_cleaner/.

2

Klik op de gele informatiebalk boven aan het scherm om de RegScanner software te installeren. Als u met een beveiligingswaarschuwing wordt weergegeven aangeboden, klikt u op de knop "Installeren" om verder te gaan.

3

Klik op de "Scan" knop aan de onderkant van het lege tekstveld. Het tekstveld zal vullen met registervermeldingen van uw computer als defect of geen onnodige heeft waargenomen.

4

Klik op de knop "Clean" aan de rechterkant van de "Scan" knop. De vermeldingen in het tekstgebied wordt aangepast aan hoe elk item is gecorrigeerd.