How to Fix een PC Online

Is uw computer traag of produceren van foutmeldingen? U hebt een paar opties te herstellen. U kunt proberen te bevestigen jezelf door te onderzoeken het probleem online brengen het een lokale reparatiewerkplaats-- of herstellen, en het online met een gerenommeerde online reparatieservice.

Instructies

How to Fix een PC Online

1

Ga naar een online PC reparatieservice zoals Live Tech-Online (livetechonline.com). Klik op de link "registratiepagina" en vul het formulier aan te melden voor een gratis lidmaatschap en account.

2

Bel Tech Online Live voor een gratis offerte voor reparatie op (866) LIVE-FIX. Je bereid zijn om uit te leggen het probleem dat je met uw computer ondervindt, zoals het beschrijven van je foutmeldingen en wanneer ze zich voordoen. De raming en telefoongesprek zijn gratis met geen verplichtingen.

3

Kies een dienstenpakket. Sla eventuele ongebruikte tijd voor een latere datum voor andere computerproblemen of PC reparatie problemen hebt.

4

De online PC reparatieproces met de vertegenwoordiger van de telefoon bespreken. Hij of zij zal u leiden via de website zodat kunt u de technicus op afstand oplossen van uw PC te verbinden met uw computer.

Tips & waarschuwingen

  • Aankoop ten minste 60 minuten van reparatie tijd; vaak duurt een uur of minder om te herstellen van een PC, maar u kunt het opslaan van de ongebruikte tijd om te gaan met problemen in de toekomst.
  • Alleen gerenommeerde online PC reparatie services gebruiken om online vast van een PC.