How to Fix een Laptop DVD-station

How to Fix een Laptop DVD-station


Het DVD-station in een laptop kan vergemakkelijken kijken films en video's op uw computer. Na een tijdje, het DVD-station kan krijgen versleten zijn op een laptopcomputer en kunnen er problemen optreden terwijl het proberen om het te gebruiken. Stof en ander vuil kunnen ook opbouwen in het station, waardoor het moeilijk voor toneelstuk DVDs. U kunt meestal het oplossen van deze problemen met een paar materialen.

Instructies

1

Blast een blikje van samengeperste lucht in het interieur van de laptop DVD-station. Druk op de "Eject" knop op de voorzijde van de DVD-drive zodat de lade klapt open. Positie het einde van de samengeperste lucht kan binnen de aandrijving uit het puin van de lens van de laser schoon te maken. Dit moet fix het DVD-station. Als dit niet gebeurt, gaan naar de volgende stap.

2

Reinig de buitenkant van de DVD met een pluisvrije doek af om te bevrijden van alle puin. De DVD wordt niet afgespeeld als het is niet schoon. Duw de DVD in de schijf om te proberen het om opnieuw te spelen. Als het nog steeds niet afspelen, dan is het probleem kan worden met de schijf zelf.

3

Schuif de schijf in een andere laptop het cd-rom-station om te bepalen of het probleem met de schijf of het schijfstation. Als het speelt in de andere computer, dan is er waarschijnlijk een probleem met de laptop-schijfstation. Als de DVD niet afgespeeld, dan er waarschijnlijk iets mis met de schijf is.

4

Installeer een stuurprogramma bijwerken op de laptop om te zien als dit zal het probleem te verhelpen. Bestuurders moeten soms nieuwe versies goed te laten functioneren. Zoek het modelnummer op het DVD-station, die meestal op de buitenrand van de cd-lade. Bezoek de website van de fabrikant en het type in het modelnummer op de pagina. Klik op de "Support en Downloads" en download de updates compatibel zijn met uw laptop DVD-station. De updates toevoegen aan uw laptop en volg de aanwijzingen op het scherm. Herstart de computer en het moeten lossen het probleem met de DVD-station.