How to Fix een HotkeyAls u graag gebruik maken van hotkeys snelle handelingen te verrichten op uw computer en u dat merken ze niet werken, dan moet u een beetje oplossen. Hotkeys zijn knop toetsenbordcombinaties waarbij werken samen zodat u schakelen schermen, kopieer en plak de tekst, en andere handige processen waarmee u zuiniger werken uitvoeren.

Instructies

1

Kijkt op uw toetsenbord. Soms bepaalde sleutels die in een hotkey-combinatie werken kunnen het uitvoeren van een andere functie omdat een andere knop is ingeschakeld. Een voorbeeld hiervan is de "Num Lock"-toets. Druk op "Fn" en "F11" voor zwenking vandoor uw "Num Lock"-toets. Test nu uw hotkey-combinatie die de "Fn"-toets, zoals "Toggle Full," die "F11" of een combinatie van de hotkey waarbij een getal bevat.

2

Druk op de knop van uw "Caps Lock" off.

3

Typ een zin in uw tekstverwerkingsprogramma, zoals Microsoft Word. Controleer of alle getypte letters verschijnen op het scherm. Uw hotkeys zijn soms niet werken vanwege uw sleutels niet raakt de interne toetsenbord goed. Wellicht dat een computertechnicus herstellen van uw toetsenbord.