How to Fix een gekaapte Homepage

Het Internet is dat een enorme uitgestrektheid met miljoenen websites gewijd aan zowat alles wat onder de zon. Hoe meer tijd die u op het Internet besteedt, zal hoe groter de kans u uiteindelijk worden gevraagd of u wilt uw startpagina te wijzigen. Soms, niettemin, zal u worden gevraagd vragen als "you like onze site?" En als u antwoordt met Ja, uw startpagina automatisch zal worden gewijzigd zonder uw medeweten. Dit is de startpagina kaping en dit gebeurt meestal om slip spyware op uw computer.

Instructies

Vaststelling van gekaapte Homepages

1

Open uw internetbrowser en ga naar je browser optiemenu. Afhankelijk van de browser, dit kan wordt deze module vermeld onder "opties" of "instellingen."

2

Zoek uw opties voor de home pagina en verwijder van elke URL in de adresbalk.

3

Uw introductiepagina ingesteld op de standaardopties of een veilige URL zoals Google. Klik op "OK" of "close" om op te slaan uw opties.

4

Sluit uw internetbrowser en open uw anti-spyware programma. Voer een volledige systeemscan zodat de computer kan vinden alle spywaresoftware die op uw harde schijf heeft gedumpt.

5

Verwijderen van de geïnfecteerde bestanden en herstart uw computer om te voltooien de correctie.

Tips & waarschuwingen

  • Dit probleem kan meestal worden vermeden door het bijwerken van uw Internet-browser en een effectieve firewall programma dat wordt uitgevoerd.
  • Probeer niet handmatig verwijderen van ge├»nfecteerde bestanden, tenzij je weet wat je aan het doen zijn. Daarbij kan u sommige van de software op de computer--zelfs bestanden die zijn gekoppeld aan het werkende systeem zelf beschadigen.