How to Fix een gekaapte Computer

How to Fix een gekaapte Computer


Als u zelfs dat uw computer is gekaapt vermoedt, is het cruciaal om onmiddellijke stappen te repareren. Computer kapers kunnen stelen uw persoonlijke informatie. Ze kunnen uw elke beweging kijken online en off. Hackers en kapers kunnen zelfs gebruiken voor uw computer en de internetverbinding te propageren meer schadelijk en schadelijke handelingen. Snel handelend geeft u de beste kans om het ongedaan maken van de schade veroorzaakt door een computer hacker. Het kan ook voorkomen dat verdere schade aan uw systeem evenals anderen.

Instructies

1

Bijwerken van de computer antivirus programma en anti-spyware programma. Als de computer niet over een anti-spyware of antivirus programma, één meteen downloaden.

2

Loskoppelen van de computer internetverbinding zodra de updates of downloads voltooid zijn. Doen door de modem los te koppelen. Hierdoor zal de kaper van verbinding maken met of vanaf de computer verzendt terwijl het wordt vastgesteld.

3

Scannen van het systeem met de antivirus en spyware verwijderingsprogramma's. Voer geen andere taken terwijl de scans zijn uitgevoerd. Kunnen de programma's potentieel gevaarlijke objecten te verwijderen.

4

De computer afsluiten wanneer de scans voltooid zijn. Zwenking op weerom voort en scan opnieuw om ervoor te zorgen dat de objecten zijn verwijderd.

5

Een firewall inschakelen (of installeren) program en zorg ervoor dat de antivirus- en anti-spyware programma's actief zijn. Sluit de modem opnieuw. Een laatste keer met behulp van een web-based scanner scannen naar de computer.

Tips & waarschuwingen

  • Als u zich zorgen maakt dat uw internetwachtwoorden hebben ingebroken, Meld u aan bij het Internet vanaf een andere computer en al uw wachtwoorden te wijzigen voordat u iets anders doet. Dit is vooral belangrijk als u internetbankieren of online gebruik maken van creditcards. U kunt ook contact opnemen met uw bank of credit card bedrijven en vragen dat ze u voor verdachte activiteit onmiddellijk waarschuwt.