How to Fix een gekaapte Computer From Redirecting

U kunt een gekaapte computer van het omleiden van uw internetbrowser met easy-to-use antivirus software oplossen. Deze schadelijke omleiding programma's kunnen de browserinstellingen wijzigen, installeren van extra kwaadaardige objecten en uw computer vertragen. Hoe eerder je te ontdoen van een browser hijacker, hoe sneller u uw systeem kunt terugkeren naar normaal. Kapers kunnen infiltreren uw computer via een aantal methoden, zoals nefaste freeware, onveilige websites met pop-up advertenties, spyware en virussen. Voer een anti-virus hulpprogramma zo spoedig mogelijk aan de kapers te verwijderen van uw computer.

Instructies

Uitvoeren van Spy Sweeper 2011

1

Download en installeer Spy Sweeper 2011 (zie bronnen). Spion Veger 2011 lanceren.

2

Klik op "Vegen" en klik vervolgens op de optie "Start volledige vegen". De sweep toestaan of scan om te voltooien met het scannen van uw systeem.

3

Plaats een vinkje naast alle infecties van de kaper die het hulpprogramma aantreft. Klik op de "Quarantaine geselecteerd" optie.

Run CA Anti-virus Plus Anti-Spyware

4

Downloaden en installeren van CA Anti-virus Plus Anti-Spyware (zie bronnen). Dubbelklik op het pictogram op het bureaublad.

5

Klik op "Volledig aftasten" onder de optie mijn computertaken. Wacht tot het scannen naar de kaper infecties te detecteren.

6

Plaatsen om te controleren de kaper infecties. Klik op de optie verwijdering om zich te ontdoen van de infecties.

Uitvoeren van Spyware Doctor 2011

7

Downloaden en installeren van Spyware Doctor 2011 (zie bronnen). Spyware Doctor 2011 lanceren.

8

Klik op "Start" en klik vervolgens op 'Computer'. Klik met de rechtermuisknop "C" of het brief-station dat overeenkomt met uw harde schijf.

9

Selecteer "Scannen met Spyware Doctor 2011." Laat de scan om te voltooien. Plaats een vinkje naast de kaper infecties en klik vervolgens op de optie herstellen.