How to Fix een gedeukt venster scherm

Terwijl in gebruik, een venster scherm kan zijn aangetast of gebogen, veroorzaakt problemen wanneer het proberen om te vervangen of zelfs het scherm verplaatsen in het venster. Een aangetast kozijn scherm kan interfereren met de werking van uw venster. Positiebepaling naar de werkstuk met behulp van een deuk staaf en polijsten van gereedschap om de deuk in het aluminium rechtzetten. Zo'n metaal is gemakkelijk gemanipuleerd, zodat een gedeukt venster scherm kan meestal worden geborgen, die is vriendelijker op stortplaatsen en uw portemonnee.

Instructies

1

Plaats het raamkozijn scherm in een bankschroef aangesloten op een plat hard oppervlak, zoals een aambeeld, zodat het gedeukt gedeelte kan gemakkelijk worden gewerkt.

2

Steekt een deuk staaf gereedschap onder het gedeukt deel van de metalen scherm raamkozijn. Duw voorzichtig tegen het metaal te verhogen van de deuk. Deuk staaf gereedschappen vindt u bij je thuis verbetering winkel. Ze zijn metaal, met een metalen bal aan de ene kant gebruikt om de druk omhoog een deuk van de onderzijde.

3

Burnish uit de deuk door toepassing van een polijst gereedschap tegen het metaal met de ene hand, terwijl de andere hand de deuk staaf op zijn plaats aan de andere kant van de deuk houdt. Een polijst instrument lijkt op een spatel en randen heeft geƫffend, zodat het merken op het metaal niet verlaten zal wanneer polijsten. Met het door het indrukken van de rand van het hulpprogramma de spatel-achtige eind tegen het metaal kunt vloeiende lijnen en deuken.

4

Deuken verwijderen uit de draad van het scherm zo goed volgens de methoden in stap 2 en 3. Niet zoveel druk moet worden uitgeoefend wanneer draad gladstrijken met de polijst gereedschap en rod deukjes. Gewoon gebruik maken van de bal van de staaf aan de andere kant van de draad deuk tool als u heen en weer het polijst hulpprogramma uitvoeren tegen de draad naar de deuken gladstrijken.