How to Fix een gebroken Laptop scherm

Hoewel het lijkt misschien vaststelling en vervangen van een scherm een baan links alleen aan professionals is, kunnen dagelijks computergebruikers met een paar hulpmiddelen en een zorgvuldige maatregelen kopen van een nieuwe LCD-scherm, verwijderen van de oude en installeren de nieuwe in een relatief korte tijd.

Instructies

1

De aankoop van uw nieuwe LCD-scherm. Neem contact op met de fabrikant van uw individuele voor meer informatie en andere overwegingen, zoals mat scherm versus een glanzende optie, bijvoorbeeld (zie bronnen hieronder).

2

Onderzoeken van de omtrek (bezel) van het scherm van uw laptop. De meerderheid van de laptop schermen krijgen hier schroefdeksels zichtbaar. Neem uw klein mes en zorgvuldig deze schroefdeksels pop uit.

3

Gebruik uw kleine kruiskopschroevendraaier hoofd schroevendraaier om de schroeven rond de schuine kanten van uw LCD-scherm. De schroeven zullen nu zichtbaar dankzij de schroefdeksels die u verwijderd met je mes. Bewaar deze schroeven op een veilige tijdelijke plaats, als u ze weer nodig hebt. Overweeg een klein plastic zakje voor opslag.

4

Verwijder de omlijsting van uw scherm. Met de covers uit en de schroeven verwijderd, de bezel verschijnt gemakkelijk af. Het zorgvuldig opzij te zetten.

5

Het LCD-scherm naar voren iets leunen om te scheiden van de achterste rand van de computer.

6

Onderzoeken van de blootgestelde LCD-scherm. Zal er schroeven (meestal twee) op de metalen haakjes aan weerskanten van het LCD-scherm van uw computer. Nogmaals, gebruik de kleine Philips schroevendraaier en verwijder deze schroeven. Plaats ze in uw plastic zak of andere veilige plaats voor later. Draai de schroef van de onderkant aan weerskanten van de beugel eerst, gevolgd door de bovenste schroef.

7

Het LCD-scherm van de rug bezel geheel verwijderen en leg het op een veilige plaats, zoals op een zachte doek of een soortgelijk materiaal dat niet op uw scherm krassen zal.

8

Verwijder de tape de videokabel te houden aan het LCD-scherm. Het is meestal vastgemaakt aan de achterkant van het LCD-scherm via deze tape, hoewel sommige computermodellen clip bevestigingsmiddelen zal hebben aan weerskanten van de video-kabel die clipping zijn moet.

9

Verwijder de omvormer stekker uit de omvormer, als u moet de omvormer evenals het scherm vervangen. De omvormer is gelegen in het midden van de onderkant van het LCD-scherm, zodra de bezel is verwijderd, en de kabel op de kant van de omvormer aangesloten.

10

Neem uw nieuwe LCD-scherm en de video kabel aansluit op het via de cassette als voorheen. Bovendien, als een nieuwe omvormer nodig was, verwijderen van de oude omvormer, schuif de nieuwe in de plaats, en neem de kabel losgekoppeld omvormer en steek de stekker in de kant van de nieuwe omvormer.

11

Neem de twee sets van schroeven en installeert u deze opnieuw in de zijkant van de metalen haakjes van het LCD-scherm.

12

Duw de ring terug op zijn plaats over de bovenkant van de nieuwe LCD-scherm. Neem de laatste schroeven die u in eerste instantie uit de bezel verwijderd en schroef ze terug met uw schroevendraaier.