How to Fix een Flash OCX-fout

How to Fix een Flash OCX-fout


Na het oorspronkelijk goed functioneert, uw screensaver, Instant Messenger of andere grafische-afhankelijke toepassing nu rapporteert het foutbericht: \"Could het bestand Flash.ocx.\ niet vinden" een eenvoudige oplossing voor dit probleem bestaat. Echter, afhankelijk van (a) of u een upgrade van uw computer Windows-besturingssysteem, of (b) hoe en wanneer u nieuwere versies van Adobe Flash Player geïnstalleerd of (c) hoe robuust is de screensaver of een andere toepassing die de \"Flash.ocx\ rapporteert" fout, deze eenvoudige moeilijke situatie misschien niet het probleem is opgelost zodat andere stappen nodig zijn. Leren how to fix een Flash OCX-fout als u een gebruiker van Windows XP, Windows 2000 en Windows Vista operating systemen.

Instructies

De naam van een exemplaar van de meest recente Adobe Flash OCX-bestand

1

Start Windows Verkenner en zoek naar bestanden met de naam \"Flash. ocx\" in de map C:\Windows\System32\Macromed\Flash\. (\"Flash. ocx\" betekent elk bestand waarvan de naam met de letters \"Flash\ begint" gevolgd door 1 of meer cijfers en/of letters bestaat, zoals \"Flash9.ocx\ 'of \"Flash10b.ocx\'). Als er meer dan 1 zo'n bestand, identificeren u het bestand met de meest recente datum.

2

Klik eenmaal op het pictogram van het bestand en druk op \"Ctrl+C,\" en druk vervolgens op \"Ctrl+V.\" (dit maakt het bestand \"Copy van Flash*.ocx; \"haar werkelijke naam is gebaseerd op de naam van het bestand dat u zojuist hebt gekopieerd.) Klik op de naam van het nieuwe bestand (zie hieronder het pictogram) en voer \"Flash\" als de nieuwe naam.

3

Sluit alle geopende toepassingen en herstart uw computer. Opnieuw opstarten, zorgt ervoor dat alle lopende software die is niet zichtbaar voor u en die is gebaseerd op Adobe Flash software automatisch opnieuw wordt opgestart.

4

Nadat de computer opnieuw is opgestart, CV lopende naar de software die u denkt dat de \"Flash.ocx\ werd rapportage" fout. Als de software niet langer dat fout rapporteert, wordt u succesvol geweest en kunt u de resterende stappen overslaan.

Verwijderen van Adobe Flash Player met behulp van de Uninstaller

5

Downloaden van de Adobe Flash Player Uninstaller (Zie koppeling in bronnen). Sla de Uninstaller op uw bureaublad.

6

Sluit alle toepassingen, inclusief degenen wier pictogrammen worden weergegeven in de Windows-systeemvak. Druk op \"Ctrl+Alt+Delete.\ om ervoor te zorgen dat alle toepassingen zijn gesloten," In the Windows Taakbeheer op het tabblad toepassingen, klik op \"End Task\" om te stoppen met extra actieve toepassingen.

7

Start de Adobe Flash Player Uninstaller. Wanneer Adobe Flash Player Uninstaller is voltooid, verwijdert u het bestand Uninstaller vanaf uw bureaublad.

De nieuwste Adobe Flash Player installeren

8

Downloaden van de Adobe Flash Player Installer (Zie koppeling in bronnen). Sla het installatieprogramma op uw bureaublad. Start het installatieprogramma van Adobe Flash Player. Hiermee installeert u de nieuwste versie van Adobe Flash Player op uw computer. Wanneer Adobe Flash Player Uninstaller is voltooid, verwijdert u het bestand Uninstaller vanaf uw bureaublad.

9

Sluit alle geopende toepassingen en herstart uw computer. Opnieuw opstarten, zorgt ervoor dat alle lopende software die is niet zichtbaar voor u en die is gebaseerd op Adobe Flash software automatisch opnieuw wordt opgestart.

10

Nadat de computer opnieuw is opgestart, CV lopende naar de software waarvan u denkt dat de \"Flash.ocx\ werd rapportage" fout. Als de software weer die fout rapporteert, moet u ofwel de software upgraden zodat het is compatibel met de nieuwste versie van Adobe Flash Player, of verwijderen en vervangen door andere software die compatibel is met de nieuwste versie van Adobe Flash Player.