How to Fix een Epson Printer en verandering vuile inkttanks

Het vervoer binnen uw Epson-printer beschikt over een Standaardinktpatroon met zwarte inkt en drie kleur cartridges die verwarmde inkt op uw papier spuiten wanneer u een nieuwe afdruktaak start. Als de printer niet wordt gebruikt op een regelmatige basis, kunnen de inkttanks worden vies en verstopte met droge inkt of stof, wat resulteert in lage kwaliteit prints die zijn vervaagde of inkt vlekken. Om te bevestigen de Epson-printer, moet u ofwel de vuile inkttanks schoon of wijzigen ze volledig met nieuwe cartridges.

Instructies

1

Open het "Start" menu aan de onderkant van het bureaublad en toegang tot de map 'Alle programma's '. Klik op de "Epson" map en klik op het pictogram voor uw Epson-printer nutssoftware.

2

Ga naar het tabblad met het label "Nut" bij de bovenkant van het scherm. Klik op de knop met de naam "Printerkop(pen) reinigen" en klik op "Volgende" om te beginnen met de automatische inkttank schoonmaken proces.

3

Wachten voor de Epson printer automatisch een testpagina afdrukken nadat het reinigingsproces is voltooid. Controleer de testpagina om te zien of het afgedrukte ontwerp effen kleur. Als het ontwerp vervaagd en vlekkerig is, zal de inktcartridge moeten worden gewijzigd uit.

4

Sluit het venster Epson software. Grip van de plastic dekking op de voorkant van de printer van Epson en omhoog. Tik op het pictogram 'Inkt' op het bedieningspaneel van de printer en wacht tot de inktcartridges te glijden in beeld.

5

Trek de plastic dekking over de zwarte inktcartridge, die is geplaatst op de uiterst links kant van het vervoer van inkt. Herhaal dit proces met de cartridges kleur aan de rechterkant van de zwarte cartridge.

6

Til elke cartridge uit het vervoer van de inkt. Stel uw nieuwe zwarte inktcartridge in de juiste poort aan de linker kant van het vervoer. Herhaal het proces met elk van de vervangende kleur cartridges.

7

Duw de deksels naar beneden over de cartridges en sluiten van plastic omslag van de printer. Druk op de "Inkt" knop op het bedieningspaneel weer tot finish uit de vuile inktcartridges wijzigen.

Tips & waarschuwingen

  • Vervanging Epson inkttanks zijn beschikbaar rechtstreeks via Epson of op kantoor aanbod winkels.
  • Verschillende Epson printermodellen gebruiken verschillende inktcartridges. Sortie naar de manueel opgenomen met uw printer of het nummer aan de kant van de cartridge in de printer om erachter te komen welk specifiek modelnummer u moet lezen.