How to Fix Dell Hotkeys

Dell-computers hebben hotkeys dat bepaalde instellingen op de computer aanpassen. De sneltoetsen kunt het uitvoeren van acties zoals het verhogen of verlagen van helderheid van het scherm, het display overschakelen naar andere monitoren, activeren vanuit de standby-modus, en frequentierespons luidsprekervolume. Een Dell-PC wordt de gebruiker moet de druk op de "Fn"-toets om te activeren het hotkeys, of de hotkeys overschrijft de oorspronkelijke toewijzingen van het toetsenbord. Bijvoorbeeld, in het laatste geval, zal in plaats van de opening van een programma help-documentatie, op "F1" te drukken open het systeemsetupprogramma. Afhankelijk van uw voorkeuren, kunnen de hotkey van uw computerinstellingen interfereren met uw gebruik van de computer. U kunt de hotkey-instellingen herstellen in het deelvenster Beheer aan uw behoeften.

Instructies

1

Klik op "Start". Klik op "Control Panel". Selecteer "gebruikte mobiliteit instellingen aanpassen' onder 'Hardware en geluid.

2

Zoek de optie "Gedrag van de toets van de functie" op de onderste helft van Windows Mobiliteitscentrum.

3

Selecteer "Multimedia Key" in het drop-down menu de hotkeys gebruiken zonder te hoeven drukken "Fn." Selecteer "Functietoets" in het drop-down menu te verplichten het gebruik van de "Fn"-toets voor toegang tot de multimedia functies.