How to Fix Dell 946-Printer CartridgesDe Dell 946 all-in-one is een krachtige en toch compacte fotoprinter. Deze alles-in-één eenheden zijn populaire keuzen voor thuisgebruikers en businessowners gelijk, maar om hen te houden naar behoren uitgevoerd, printer eigenaren moeten vasthouden aan de cartridges zorgvuldig. De printer cartridges voor de 946 kunnen worden vrij duur, dus de tijd om te herstellen van een slecht functionerende cartridge u, of uw bedrijf, een grote hoeveelheid geld bespaart.

Instructies

1

Schakel de Dell 946-printer en trek voorzichtig de printeenheid. Wacht tot de inktcartridges om naar de juiste positie te verplaatsen. Probeer nooit om ze te verplaatsen, als doen handmatig kon zo de printer beschadigen en vervalt de garantie.

2

Druk de hendel naar beneden. Dit zal verhogen de inkt cartridge deksel. Verwijder de inktcassette en zet het opzij.

3

Zoek de metalen connectoren op de inktcartridges en controleer ze voor inkt residu en papier stof. Oude inkt en papier stof kan verstoppen de spuitopeningen van de inname van deze cartridges en veroorzaken afdrukkwaliteit verslechtert. Als de inktcartridges zijn ernstig verstopt misschien helemaal niet de Dell 946 afgedrukt.

4

Doop een wattenstaafje in warm water en maak de aansluitingen op de inktcartridge voorzichtig schoon. Blijven de printercassette zwabberen tot geen meer toner resten of papierstof blijft. Als de cartridge is sterk bevuild, is het mogelijk dat het nodig om isopropyl alcohol in plaats van gewoon water te verwijderen van alle het residu.

5

Plaats de printercassette terug in de Dell-946 en een testpagina afdrukken. Herhaal de schoonmaak procedure als de afdrukkwaliteit nog steeds slecht is.