How to Fix de Windows Search Indexer

How to Fix de Windows Search Indexer


Windows Search resultaten onmiddellijk, zodra u een zoekopdracht typen op Windows 7 en Vista. Windows Search Indexer constant scant uw harde schijven, kijken voor nieuwe bestanden en wijzigingen aan bestaande bestanden. Terwijl de indexeerfunctie over het algemeen geen onderhoud vergt, kan het soms storing. Als de Windows Search Indexer uw computer te traag maakt, of het kan bestanden op uw computer niet vinden, repareren met behulp van de Windows "En zoekindexering" troubleshooting wizard.

Instructies

1

Open het Configuratiescherm van Windows. De "Start"-knop in de linkerbenedenhoek van het scherm, klik op "Control Panel".

2

Navigeer naar de sectie problemen oplossen. Klik in het zoekvak in de rechterbovenhoek van het venster Configuratiescherm en typ "probleemoplosser." 'Problemen oplossen' in het hoofdvenster van deelvenster, klik op "View All" in de zijbalk in de buurt van de upper-left hoek van het venster.

3

De zoekacties en indexering probleemoplossing wizard openen. Klik op "Zoek en Indexing" in de lijst "Computerproblemen oplossen".

4

Problemen detecteren. Klik op "Volgende" onderaan "En zoekindexering" wizardvenster van de probleemoplosser.

5

Selecteer Search Indexer problemen. Klik op het selectievakje links van de problemen die van toepassing zijn. Een ander probleem melden indien nodig door te klikken op "Mijn probleem niet vermeld boven," te klikken op "Next", vervolgens uw probleem in het vak in het venster "Gelieve te beschrijven uw probleem" te typen.

6

Start het automatische proces voor probleemoplossing. Begin door te klikken op "Volgende" onderaan het venster.

7

Oplossen als beheerder als uw probleem zich blijft voordoen. Klik op "Probeer oplossen zoals een bewindsvoerder" in de "Problemen kunnen worden gevonden problemen oplossen met beheerdersmachtigingen" venster.

8

Selecteer zoeken en indexeren problemen om op te lossen als beheerder. Selecteer de toepassing problemen door het controleren van de vakken aan de linkerzijde.

9

Het oplossen van problemen met automatische proces starten als beheerder. Begin door te klikken op "Next" in de rechterbenedenhoek van het oplossen van problemen met venster.

Tips & waarschuwingen

  • Als Windows Search Indexer did niet positiebepaling naar de zoekacties en indexering probleemoplossing van de wizard, klikt u op "Verkennen extra opties" op de laatste pagina van de wizard probleemoplossing. Neem online contact op met Microsoft Customer Support, de wizard Systeemherstel Systeemherstel uitvoert of hulp van een vriend met behulp van hulp op afstand vanuit dit venster. Dit venster zoekt ook naar Windows Help en ondersteuning of Windows-community's oplossingen.
  • Windows Search Indexer indexeert geen systeem bestandslocaties zoals de "Program Files" en "Windows"-mappen omwille van de prestaties. Het is normaal als Windows Search bestanden in systeemlocaties niet weergegeven.