How to Fix de Windows-foutcode 19 in Windows Vista

Wanneer u het Windows Vista-besturingssysteem geïnstalleerd op uw computer hebt kan een foutbericht wanneer u een CD worden geladen. Uw computer kan problemen lezen van de schijf als gevolg van corruptie van het register. Deze fout is bekend als Code 19, en het kan worden opgelost door de filterresultaten worden gewist uit het register van de computer handmatig te verwijderen. Voordat u begint met het verwijderen van de fout moet u ervoor zorgen dat u hebt beheerderstoegang op de computer die u gebruikt.

Instructies

1

Klik op de knop "Start" en geef "regedit" in het tekstvak "Zoeken". Druk op de "Enter"-toets op uw toetsenbord en de Register-Editor-venster verschijnt.

2

Klik op de map "HKEY_LOCAL_MACHINE" aan de rechterkant van het venster. Klik op de map "SYSTEM".

3

Klik op de 'CurrentControlSet' map en de Klik op de "Control"-map. Klik op de "Klasse" map en klik vervolgens op in de map "4D36E965-E325-11CE-BFC1-08002BE10318".

4

Klik met de rechtermuisknop op de vermelding "Upperfilters" en klik op de optie "Verwijderen". Klik met de rechtermuisknop op de vermelding "Lowerfilters" en klik op de optie "Verwijderen".

5

Sluit uit het venster van de Register-Editor en start de computer opnieuw. De foutcode 19 wordt niet langer weergegeven.