How to Fix de sleutel van mijn Asus Laptop

How to Fix de sleutel van mijn Asus Laptop


Een van de meest voorkomende versleten items op laptops zijn de afzonderlijke toetsen op het toetsenbord. Toetsen op het toetsenbord kunnen breken door overmatig gebruik of door het laten vallen van de laptop. De eenvoudigste manier om te herstellen van een sleutel is te vervangen. Vervangende toetsen zijn verkrijgbaar bij de meeste elektronica winkels voor een minimale prijs. Tot vaststelling van een sleutel op uw Asus laptopcomputer kan gebeuren in verschillende stappen.

Instructies

1

Ga naar een elektronicawinkel en koop een nieuwe sleutel ter vervanging van uw kapotte één.

2

Stroom uit en haal uw laptop.

3

Verwijder de gebroken sleutel van uw Asus laptop toetsenbord. Wees voorzichtig om alleen het verwijderen van de sleutel en niet de belangrijkste vazal. Verwijder de sleutel met een botte, platte-blads instrument--als een kleine schroevendraaier. Plaats het uiteinde van de schroevendraaier onder de gebroken sleutel en het pop uit.

4

Zorg ervoor dat uw belangrijkste vazal is nog steeds verbonden met het toetsenbord. Als u per ongeluk verwijderd de vazal, te vervangen door een nieuwe. Bij aankoop van een vervangende code moet het komen met een nieuwe vazal. De vazal is een kunststof beugel die onder de sleutel past. Bij het installeren van de vazal ziet u vier punten op de hoeken. De twee grotere punten passen naar de top van de sleutel, terwijl de twee kleinere punten gaan naar beneden. Plaats de vazal in het toetsenbord, zodat het past precies rond het gat dat de sleutel verbindt aan.

5

Plaats uw nieuwe sleutel in de sleuf en druk het naar beneden totdat u een module hoort. Uw operatie is nu voltooid.