How to Fix de geheugenfouten van mijnGeheugenfouten op uw computer kunnen ergerend zijn wanneer u probeert een bestand te openen. Wanneer de computer een opdracht om een digitaal bestand te openen krijgt, heeft het te gaan door de verwisselbare en statische geheugen op het systeem voor het ophalen van het bestand. Een fout kan maken dit proces erg traag. Windows XP, Vista en Windows 7 besturingssystemen kunt u al uw geheugenfouten herstellen met behulp van de interne reparatie-software die bij uw systeem is geleverd.

Instructies

Windows 7 en Vista

1

Opnieuw opstarten uw computer met de Windows 7-installatieschijf binnen cd-lade van de computer.

2

Selecteer de gewenste taal in het menu en klik op de knop "Volgende".

3

Selecteer de "Reparatie uw computer" uit het menu dat verschijnt. Selecteer uw versie van Windows 7 in het menu en klik op de knop "Volgende".

4

Klik op de optie "Systeem herstellen" in het menu. De computer wordt vervolgens systeem gerepareerd en vervolgens automatisch opnieuw gestart.

Windows XP

5

Plaats uw installatie-CD van Windows XP in optische-schijfeenheid van de computer en start de computer opnieuw.

6

Selecteer de optie "Boot from CD" wanneer u wordt gevraagd op het scherm. Wacht tot het scherm 'Welkom bij Setup' en druk vervolgens op de "R"-toets om de "Herstelconsole."

7

Geef het administrator-wachtwoord in het veld wanneer u wordt gevraagd op het scherm en druk op "Enter".

8

Typ "recovery console commands" in de MS-DOS-prompt en druk op de "Enter" knop om een overzicht van de opdrachten die u kunt gebruiken.

9

Selecteer het gereedschap "Systeem herstel" in het menu en druk op de "Enter" knop. Wacht tot de computer te herstellen zelf en start automatisch.