How to Fix de fouten van mijn PC

Leren how to fix gemeenschappelijke PC fouten kunnen van groot nut zijn voor de eigenaar van een computer. Elke foutbericht ergerend is, en soms het resultaat kan zelfs worden uit te schakelen. How to fix fouten op uw computer leren zal uw PC-ervaring meer plezierig en voorzien van veel grotere productiviteit.

Instructies

1

Oplossen van uw fout in Microsoft Help en ondersteuning-programma. Gelegen in het rechterdeelvenster van het menu Windows "Start", is dit hulpprogramma Windows zeer nuttig in het oplossen van problemen met foutberichten en oplossend hardware- en softwareproblemen. U hebt verschillende opties voor het gebruik van het programma voor hulp en ondersteuning. U kunt trefwoorden in de zoekbalk typ of selecteer de categorie van uw probleem in de inhoudsopgave. Indien uw PC's gebouwd in steun functie niet helpen bij het oplossen van uw fout, verder naar stap twee.

2

Bezoek de ondersteuningswebsite van uw besturingssysteem (zie bronnen) en zoek naar een antwoord op uw fout. Selecteer de categorie van uw probleem in het linker navigatievenster of een specifieke zoekactie uitvoeren in het vak 'Zoeken Microsoft Support' aan de bovenkant van het venster. Als u niet alle informatie met betrekking tot uw fout vindt, ga verder met stap 3.

3

E-mail van Microsoft tech support-team. Scroll naar beneden naar de onderkant van de support-site en klik op de link "Get Help Now". Microsofts ondersteuningsteam is op zijn plaats voor het uitdrukkelijke doel het oplossen van fouten en het beantwoorden van vragen. Zorg ervoor dat alle details van uw fout in uw e-mailbericht opnemen.