How to Fix Conexant Audio stuurprogramma's, problemen met SP1

How to Fix Conexant Audio stuurprogramma's, problemen met SP1


Wanneer het audio stuurprogramma op uw computer, zoals Conextant audio stuurprogramma, niet goed werkt kunt u dit probleem oplossen door een upgrade van het stuurprogramma. Als u een HD-geluidskaart geïnstalleerd op uw computer hebt, zal een high definition audio-stuurprogramma nodig zijn. Conextant audio stuurprogrammaproblemen kunt u oplossen door eerst de momenteel geïnstalleerde versie te controleren. Als een oude versie van het stuurprogramma op uw systeem is kunt u het Conextant High Definition stuurprogramma installeren.

Instructies

De geïnstalleerde versie controleren

1

Klik op de knop Start en klik vervolgens met de rechtermuisknop op de optie van het "My Computer" of "Computer" om het venster Systeemeigenschappen weer te geven.

2

Ga naar het tabblad Hardware en klik vervolgens op de knop "Apparaatbeheer" hebt u SP1 voor Windows XP. Als u SP1 voor Windows Vista hebt, klikt u op "Apparaatbeheer" op de linkerruit.

3

Dubbelklik op de optie bij de bodem van het venster voor "geluid, video en game controllers."

4

Dubbelklik op de optie voor "Conextant High Definition SmartAudio 221" of "Conextant 20561 SmartAudio HD."

5

Ga naar het tabblad stuurprogramma's en kijk naar de rechts van de versie van het stuurprogramma voor de versie van het stuurprogramma dat is geïnstalleerd op uw computer.

Het stuurprogramma installeren

6

Klik op het bestand "6ea114ww.exe" en sla het u de lokale schijf C: of het bureaublad.

7

Dubbelklik op het opgeslagen bestand op uw systeem om de installatiewizard te starten en beginnen met de installatie.

8

Volg de instructies op het scherm. Klik op de "Next" knop wanneer de Selecteer een bestemming-venster verschijnt.

9

Klik op de "Installeren" knop wanneer het klaar te installeren venster verschijnt.

10

Zet een vinkje in het vak naast de "Install … nu" optie en klik vervolgens op de knop "Voltooien". Herstart uw computer om de installatie te voltooien.

Tips & waarschuwingen

  • Als het geluid van uw computer niet correct wordt afgespeeld bij bepaalde typen bestanden kan de bestuurder moeten worden bijgewerkt.