How to Fix Computer registerproblemen

Windows registerproblemen kunnen worden lastig als je niet weet hoe goed te corrigeren. Problemen met het register handmatig kunnen worden vastgesteld, maar de veiligste en gemakkelijkste manier om registerproblemen zou moeten gebruiken van een register cleaner. In dit artikel wordt uitgelegd hoe computer registerproblemen in Windows met behulp van een gemeenschappelijk gratis tool genaamd CCleaner.

Instructies

How to Fix Computer registerproblemen

1How to Fix Computer registerproblemen


Open CCleaner en krijg een gevoel voor de omgeving van CCleaner. CCleaner heeft een heleboel opties, maar we zullen concentreren uitsluitend op de "Registry Cleaner" in dit artikel.

2

Klik op "Register" te brengen up van het register cleaner en ervoor te zorgen dat alle selectievakjes uit onder "Register integriteit" worden gecontroleerd.

3How to Fix Computer registerproblemen


Klik op 'Scan voor onderwerpen' om te zoeken naar fouten in het register op uw computer. Wanneer de voortgangsbalk 100 procent heeft bereikt, moet het vak "Problemen" aan de rechterkant wordt gevuld met fouten die moeten worden verholpen. Als het vak zegt "geen problemen gevonden", dan is uw register is foutloos.

4How to Fix Computer registerproblemen


Klik op de knop "Fix Issues" tot het register cleaner. Een dialoogvenster zal verschijnen asking "you want to back-wijzigingen in het register?" Het maakt een kopie van uw register in geval van problemen. Altijd een reservekopie van het register voordat u wijzigingen aanbrengt in het systeemregister.

5How to Fix Computer registerproblemen


Klik op "Sluiten" en uw register moet nu worden gereinigd van alle fouten. Als een scan is gestart, moeten de resultaten tonen "geen problemen gevonden."

Tips & waarschuwingen

  • Krijg in de gewoonte van het maken van een reservekopie van het systeemregister voordat er wijzigingen worden aangebracht. Dit bespaart u een hoop hoofdpijn als een onbekend probleem zich voordoet.