How to Fix Computer poort problemen

Soms zonder aanwijsbare reden, computerpoorten gewoon stoppen met werken of beginnen met zelf aan en uit zetten. Dit kan lopend randapparatuur zoals printers, scanners en geheugen sticks niet onmogelijk maken. Dit probleem wordt meestal veroorzaakt door een conflict met de recent toegevoegde software of besturingssysteem updates. U kunt dit probleem oplossen door bijwerking van de probleem-poortstuurprogramma.

Instructies

How to Fix Computer haven problemen op Vista

1

Klik op de "Start"-menu. Dubbelklik op 'Mijn Computer'.

2

Klik met de rechtermuisknop op de C:-schijf en kies 'Eigenschappen'.

3

Klik op het tabblad "Hardware". Er verschijnt een lijst met poorten van de computer.

4

Dubbelklik op de eerste poort op de lijst en controleer de status van het apparaat. Als het apparaat functioneert goed, gaan naar de volgende poort op de lijst totdat u de poort van het probleem hebt gevonden. De apparaatstatus van de port wordt aangegeven dat deze poort niet wordt gedetecteerd of dat er een probleem met deze poort gedetecteerd is.

5

Klik op het tabblad "Stuurprogramma" en klik "Update Driver". Klik op 'OK'. Controleer de status van de poort te zien als de computer nu detecteert. Als dat zo is, moet het probleem worden vastgesteld. Als dat niet het geval is, herhaalt u de stappen.

How to Fix poort van de Computer problemen op Windows XP of 98

6

Klik op de "Start"-menu. Dubbelklik op 'Mijn Computer'.

7

Klik met de rechtermuisknop op de C:-schijf en kies 'Eigenschappen'.

8

Klik op "Apparaatbeheer" en op "Universal Serial Bus Controller."

9

Blader door de lijst van havens, op zoek naar de poort van het probleem. Wel de woorden 'PCI' of "Bridge" ernaast. Klik met de rechtermuisknop op deze poort en klik op 'Eigenschappen'.

10

Klik op "Update dit apparaat." Klik op 'OK'. Controleer de status van de poort te zien als de computer nu detecteert. Als dat zo is, moet het probleem worden vastgesteld. Als dat niet het geval is, herhaalt u de stappen.