How to Find Out die Is een link naar uw Blog wanneer ze verstop Backlinks

Links van andere sites, of backlinks, zijn belangrijk omdat zij verkeer naar uw blog, en zij zoekmachine rankings te beïnvloeden. Zoeksites, zoals Google, Yahoo! en Bing analyseren backlinks om te bepalen van de kwaliteit en de relevantie van uw blog. De meer backlinks een site heeft uit bronnen van de kwaliteit, het grootste voordeel is bij het verkrijgen van een goed rang voor zoekopdrachten met trefwoorden. Sommige blogs hebben duizenden backlinks, dus het is moeilijk om erachter te komen welke sites een link naar jou.

Instructies

1

Zoeken naar "link:yourwebsite.com" op Google om links naar uw blog bekijken op andere sites. Dit is een snelle manier om te zien welke sites u een koppeling maakt, maar toont alleen een beperkt aantal backlinks.

2

Gebruik Google Webmaster Tools om een compleet overzicht van backlinks. U moet aanmelden voor een gratis Google-account als u nog geen één. Log in en klik "Een site toevoegen" om toe te voegen van uw blog. Typ de URL van uw site en druk op "Doorgaan". Controleer of eigendom van één van de vier methoden die Google biedt. Nadat uw site ingesteld is, selecteert u deze in de belangrijkste pagina en klik op 'Links naar uw site'. U ziet een lijst waarin de sites met links naar uw blog, alsmede het totale aantal hoe vaak elke site-koppelingen voor u.

3

Gebruik een webgebaseerde backlink checker, zoals Backlink Watch, te bekijken van uw backlinks. Backlink horloge is handig, omdat het vereist geen registratie en geeft een lijst met alle links naar uw site, maar het beperkt resultaten naar 1.000 links. Open de website, geef uw blog URL en klik op "Controleren Backlinks" om koppelingen weer te geven. De resultaten enige tijd duren om te laden.