How to Extract PDF-formuliergegevens

How to Extract PDF-formuliergegevens


Portable Document Format (PDF) is een gemeenschappelijke bestandstype voor het distribueren van materiaal, met inbegrip van formulieren, via het Internet. De belangrijkste reden hiervoor is een PDF-bestand in de buurt van universele kunnen worden geopend en gebruikt. De enige toepassing nodig is een PDF-lezing programma, waarvan de meeste beschikbaar zonder kosten zijn. Meestal de gegevens verzameld door PDF-formulieren kunnen worden gebruikt in een verscheidenheid van andere toepassingen voor het bijhouden, database- en spreadsheetprogramma's. Uitpakken PDF-formuliergegevens, met de juiste software, door een paar stappen te volgen.

Instructies

Met behulp van een programma voor het schrijven van gratis PDF

1

Een gratis programma voor het schrijven van PDF op uw computer installeren. Voorafgaand aan een dergelijk programma is gedownload, er zeker van zijn dat er een functie waarmee u PDF-formuliergegevens ophalen. PDFill, een gratis PDF schrijven applicatie die heeft een eigenschap die toestaat u ophalen van formuliergegevens, wordt gebruikt in de volgende stappen. (Zie bronnen voor de downloadlink).

2

Open het PDF-formulier met de gegevens die u wilt ophalen. Klik op het menu "File" en kies "Open bestaand PDF-project." Klik op 'Zoeken in' als u wilt toegang tot de map waarin het PDF-formulier zich bevindt. Markeer het PDF-formulierbestand en klik op "Open."

3

Pak de formuliergegevens. Klik op de optie "Import/Export formulieren gegevens" onder het menu "Bestand". Deze actie zal een apart venster van de "Import/Export formulieren gegevens" lancering. Klik op de knop "Gratis exporteren naar tekst". Deze actie zal een aparte "Opslaan als" venster. Klik op 'Opslaan ' als u wilt toegang hebben tot een map waarin u het PDF-formuliergegevens op te slaan. Typ een naam voor het tekstbestand in het veld "Bestandsnaam" en klik op de knop "Opslaan". De uitgepakte gegevens kunnen vervolgens worden geïmporteerd in de database, werkblad of andere programma's.

Een Adobe Acrobat gebruikt

4

Een Adobe Acrobat PDF-schrijven-programma installeert op uw computer. De Adobe Acrobat-programma's (Standard, Pro en Pro Extended) behoren tot de meest populaire en veel gebruikte PDF schrijven applicaties beschikbaar. Hoewel de Acrobat-programma's in prijs van $99 tot bijna $700 variëren, bevatten alle een functie waarmee u PDF-formuliergegevens ophalen. Pro wordt gebruikt in de stappen die volgen, maar hetzelfde proces is van toepassing op alle Acrobat-programma's. Voorafgaand aan het kopen van een van de Acrobat-toepassingen, proberen de gratis proefperiode van Pro vanaf de website van Adobe Systems (zie bronnen).

5

Open het PDF-formulier met de gegevens die u wilt ophalen. Klik op het menu 'Bestand' en kies 'Openen'. Klik op 'Zoeken in' als u wilt toegang tot de map waarin het PDF-formulier zich bevindt. Markeer het PDF-formulierbestand en klik op "Open."

6

Pak de formuliergegevens. Klik op de "Export"-optie onder het menu "Bestand". Deze actie zal een menu van de lijst van beschikbare exportopties, waaronder verschillende tekstbestanden. Klik op de optie "Tekst" en selecteer "Tekst (zonder opmaak)." Deze actie zal een aparte "Opslaan als" venster. Klik op 'Opslaan ' als u wilt toegang hebben tot een map waarin u het PDF-formuliergegevens op te slaan. Typ een naam voor het tekstbestand in het veld "Bestandsnaam", en klik op de knop "Opslaan". De uitgepakte gegevens kunnen vervolgens worden geïmporteerd in de database, werkblad of andere programma's.

Gebruik een programma voor het schrijven van commerciële PDF

7

Een commerciële PDF schrijfprogramma, zoals Foxit, installeren op uw computer (zie bronnen voor de downloadlink). Foxit bevat een functie waarmee u om PDF-formuliergegevens te extraheren, en is minder duur dan andere vergelijkbare programma's (ongeveer $20 vanaf 2010).

8

Open het PDF-formulier met de gegevens die u wilt ophalen. Klik op het menu 'Bestand' en kies 'Openen'. Klik op 'Zoeken in' als u wilt toegang tot de map waarin het PDF-formulier zich bevindt. Markeer het PDF-formulierbestand en klik op "Open."

9

Pak de formuliergegevens. Klik op de "Export"-optie onder het menu "Bestand". Deze actie zal een menu van de lijst van beschikbare exportopties. Klik op de optie "Gegevens exporteren" en selecteer "bestand met formuliergegevens (FDF)." Deze actie zal een aparte "Opslaan als" venster. Klik op 'Opslaan ' als u wilt toegang hebben tot een map waarin u het PDF-formuliergegevens op te slaan. Typ een naam voor het bestand met formuliergegevens in het veld "Bestandsnaam" en klik op de knop "Opslaan". De uitgepakte gegevens kunnen vervolgens worden geïmporteerd in de database, werkblad of andere programma's.