How to Extract Audio van Video met Freeware

How to Extract Audio van Video met Freeware


Hoewel het Internet was ooit welig tierende met gratis---zij juridisch aanvechtbaar---muziekdownloads, deze dagen het is allemaal over muziek video's. Als u een website zoals YouTube bezoekt, is downloaden van een muziek video door je favoriete artiest in een handomdraai. Maar het vinden van een gratis MP3 versie van hetzelfde liedje is een ander verhaal. Gelukkig, zijn er tientallen gratis programma's---zoals gratis FLV Converter---waardoor het proces van extractie van audio uit een video bestand gemakkelijk.

Instructies

1How to Extract Audio van Video met Freeware


Download freeware van de Koyotesoft website.


Gratis FLV Converter downloaden.

2

Zoek gratis FLV Converter in uw Windows desktop startmenu en openen door te klikken op het.

3

Klik op de "Conversie van FLV" op de bovenste werkbalk in het programmavenster weergegeven. Een selectie venster wordt geopend.

4

Zoek de video die u wilt converteren, selecteer het en klik op 'Openen'. Een nieuw venster met de titel "FLV naar VideoX Converter" wordt geopend. De titel van het geselecteerde bestand wordt weergegeven in het bovenste deelvenster.

5How to Extract Audio van Video met Freeware


Uitpakken audio van een video bestand neemt minder dan 10 muisklikken.


Klik op 'Format' in het onderste deelvenster. Een drop-down menu zal verschijnen.

6

Klik op de pijl rechts van de drop-down menu, en selecteer "Audio alleen."

7

Klik op "Output pad" in het onderste deelvenster om een bestemming voor het geconverteerde bestand te selecteren.

8

Klik op "Convert" in de rechterbenedenhoek. Een MP3-versie van de video zal worden gestort in de map die u hebt geselecteerd, terwijl de oorspronkelijke video intact blijven zal.

Tips & waarschuwingen

  • Bijna alle video's u downloaden van YouTube, zoek motor gehoste websites en mediabronnen zullen FLV-bestanden. Echter, als u met een ander bestandstype werkt, eerst converteren naar een FLV met behulp van gratis FLV Converter, of zoeken naar een soortgelijk programma uitsluitend gemaakt voor het bestandstype dat u met werkt.