How to Enable Java & dan Stop geheugenlekken in FireFox

Bepaalde add-ons en applets--browser gebaseerde toepassingen die functioneren als onafhankelijke programma's of extra functies toevoegen aan een webpagina--gebruiken Java, een object-georiënteerde programmeertaal. Java geïnstalleerd als een plug-in in Mozilla Firefox. Als de Java plug-in verouderd is, veroorzaken sommige add-ons of websites een geheugenlek--een bug dat verhindert dat Firefox het vrijgeven van geheugen die het niet meer gebruikt. Java kan ook Mozilla Firefox te blijven uitvoeren op de achtergrond, verbruikt het geheugen van het systeem, zelfs nadat de toepassing is afgesloten. Als u wilt inschakelen van Java in Firefox, maar niet wilt dat geheugenlekkage optreden, download en installeer de nieuwste versie van Java op uw PC.

Instructies

1

Ga naar Java.com. Klik op "Downloads". Lees de gebruiksrechtovereenkomst en klik op "Akkoord en begin gratis te downloaden."

2

Sla het bestand op het bureaublad. Dubbelklik op het bestand zodra het downloaden voltooid is, opent de installateur.

3

Klik op "Install" op het welkomstscherm. Volg de instructies op het scherm te installeren of te upgraden naar de nieuwste versie van Java.

4

Klik op "Close" om af te sluiten van de installateur zodra setup is voltooid. Herstart Firefox. Klik op "Extra".

5

Klik op 'Invoegtoepassingen'. Ga naar "Java Deployment Toolkit", en klik vervolgens op "Enable". De actie voor elk exemplaar van Java in de lijst herhalen.

6

Herstart Firefox.