How to Enable IonCube op een rekening van HostGator

HostGator is een populaire web hosting provider. Er zijn pakketten voor verschillende typen toepassingen en eisen, met inbegrip van virtuele private server hosting en dedicated server hosting. Het steunt een verscheidenheid van scripting technologieën met inbegrip van PHP. Het ondersteunt ook PHP encryptie-technologieën, zoals IonCube, dat een product dat is ontworpen is om de PHP-code te beschermen tegen diefstal van de auteursrechten. IonCube inschakelen op uw account HostGator is een relatief eenvoudige oefening; u moet uitvoeren van een paar eenvoudige stappen om actief de IonCube codering toepassing.

Instructies

1

Log in op de HostGator cPanel met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Ga naar het volgende adres "www.yourdomainname.extension/cpanel." Merk op dat "yourdomainname.extension" is de naam van het domein dat u hebt aangeschaft voor uw website en de extensie is bijvoorbeeld de domeinextensie zoals "com". Als uw domeinnaam is 'www.example.com', zou het adres voor mediatoegangsbeheer paneel "www.example.com/cpanel."

2

Ga naar de optie 'Software / Services' in cPanel en klik op de optie "PHP-Config".

3

Selecteer de "PHP5 (Single php.ini)" en tikken "Uitgezonderd veranderingen." Dit leidt u naar een pagina getiteld "Install standaard php.ini" wanneer ziedaar een premieaffaire zit voor Installeer IonCube.

4

Vink de optie "IonCube" en klik op de knop "Install".

5

Klik op de optie "Ga terug". Dit is gelegen aan de onderkant van de pagina.

6

Klik op de "File Manager" in de sectie "Bestanden" binnen cPanel. U omgeleid naar een sectie getiteld "De selectie van het bestandsbeheer Directory."

7

Selecteer de optie "Web Root (public_html/www)".

8

Selecteer de optie "php.ini.default". Klik op de "Rename" knop en hernoem het bestand naar "php.ini" en klik dan op de optie "Bestand hernoemen". IonCube is nu ingeschakeld.