How to Disable Websense

Websense is een webprogramma voor bescherming ter voorkoming van toegang tot materiaal (bijvoorbeeld volwassen, pistolen, drugs) als twijfelachtig beschouwd door de beheerder. Zodra het is geïnstalleerd, wordt automatisch gestart bij het opstarten van de computer en blokkeert de toegang tot materiaal geplaatst in de lijst met categorieën te blokkeren. Als gevolg van de blokkerende kracht, ook kan het tegengaan dat toegang met het relevante materiaal (bijvoorbeeld onderwijs en medisch) vanwege bepaalde zoekwoorden. Als beheerder kunt u uitschakelen (draai weg) Websense anytime u wilt en zo vaak als u wilt.

Instructies

1

Websense lanceren. Om dit te doen, klikt u op de Windows "Start" knop en selecteer "Alle programma's." Omhoog scrollen en klik op "Websense." Websense wordt automatisch gestart.

2

Typ in uw administratief wachtwoord in om de Websense Manager-venster te openen. Selecteer de server die u wilt aanpassen.

3

Selecteer "Categorie sets" in het linker paneel, en "Nooit blok." Klik op "Save all" de wijzigingen op te slaan. Sluit Websense. Hierdoor schakelt Websense en kunt onbeperkt toegang tot alle websites en materiaal.

4

Start uw webbrowser en ga normaal.