How to Disable Touchpad op een Sony Vaio Laptop

De touchpad op een Sony Vaio-laptop is een alternatief voor een muis. Het omvat alle normale functies van een muis. De touchpad berust op vinger beweging en neerwaartse druk om te functioneren en kunt u punten van de cursor selecteren, selecteer en klik op toepassingen en onderdelen. Als u niet geïnteresseerd bent in het gebruik van de touchpad, kunt u uitschakelen met behulp van de Viao ondersteuning centraal.

Instructies

1

Klik op de Windows "Start"-menu en klik op de "VAIO ondersteuning Central" optie. Selecteer "System Maintenance" te lanceren de Vaio centrale Utility. De Vaio ondersteuning centrale venster wordt geopend.

2

Klik op "Vaio Central" om de systeeminstellingen en vervolgens op de "System Information" tab. Klik op het plusteken (+) naast "Toetsenbord en muis" uit te breiden van de map. Dubbelklik op het pictogram "Ingebouwde wijzen apparaten".

3

Schakel het selectievakje "Enable". Klik op "OK" en klik op "Ja" om te schakelen van de touchpad. Klik op de "X" om de VAIO centrale venster te sluiten. Klik op de "X" om de VAIO ondersteuning centrale venster te sluiten.