How to Disable muur berichten op Facebook evenementen

Uitschakelen van muur berichten op Facebook evenementen om te voorkomen dat mensen die zijn niet uitgenodigd voor het evenement plaatsen of zelfs bekijken van het evenement muur. Hoewel het niet mogelijk om te schakelen van een evenement muur helemaal, instellen van een evenement muur aan particuliere zorgt ervoor dat alleen mensen die aan de gebeurtenis deelnemen kunnen zijn in staat om te zien of post op de muur, het elimineren van overbodig commentaar of zelfs spam van anderen.

Instructies

1

Inloggen op Facebook. Selecteer 'Gebeurtenissen' vanaf de linkerkant van de introductiepagina en klik op "Gebeurtenis maken" om een nieuwe gebeurtenis maken als u dat nog niet hebt gedaan. Als alternatief, klik op de naam van een bestaande gebeurtenis.

2

Voer de naam van een gebeurtenis, de beschrijving en de datum en de tijd kruistabelrapporten als u een nieuwe gebeurtenis. In beide gevallen, uncheck de doos naast "iedereen kan bekijken en RSVP (publieksevenement)."

3

Klik op "Selecteer gasten" om te kiezen van gasten die in staat zijn om te zien de gebeurtenis-- of nieuwe toevoegen als u bent een bestaande gebeurtenis wijzigen zijn. Selecteer 'Opslaan Event' inzending te plaatsen of uw nu-privé evenement repost aan Facebook.