How to Disable Mshtml.Dll in Internet Explorer 7

How to Disable Mshtml.Dll in Internet Explorer 7


Dynamic Link Library-bestanden, met de extensie ".dll", laat een willekeurig aantal computerprogramma's om te communiceren met een bepaalde "bibliotheek", die is ingesteld voor de gegevens, opdrachten en instructies gedeeld door alle programma's die deze bibliotheek gebruiken. Door gebruik te maken van een bepaalde bibliotheek, kunt een softwareontwikkelaar maken een programma dat samenwerkt met een niet-verbonden programma. Het bestand Mshtml.dll wordt gebruikt door Microsofts Internet Explorer (en andere programma's) in de weergave van webpagina's. Het uitschakelen van het bestand is een eenvoudig proces, maar eenmaal uitgeschakeld, Internet Explorer niet meer werkt.

Instructies

Instructies

1

Klik op de Windows "Start" knop en klik vervolgens op "Uitvoeren". Als u Windows Vista of Windows 7 gebruikt, druk op en houd de "Windows"-toets en druk vervolgens op de toets "R". Een nieuw venster zal knal open.

2

Typ "cmd" (zonder aanhalingstekens) in het tekstveld van het nieuwe venster en klik vervolgens op "OK". Een nieuw venster zal knal open.

3

Typ de volgende opdracht bij de opdrachtprompt in het nieuwe venster: regsvr32 /u mshtml.dll. Hiermee wordt de bibliotheek "MSHTML" uitgeschakeld.