How to Disable lage Schijfcontrole

Wanneer de beschikbare ruimte op uw harde schijf daalt tot een niveau dat hard invloed kan zijn op de stabiliteit van de computer of prestaties, Microsoft Windows waarschuwingen u via een ballontip in uw taakbalk. Hoewel dit over het algemeen een goede zaak is te hebben eigenschap om op uw computer, implementeren computers van sommige fabrikanten hun software van de terugwinning op een aparte schijf of partitie. In sommige gevallen, de hoeveelheid ruimte liet op deze partities daling tot een niveau laag genoeg is om te activeren van deze waarschuwing. Voorkom dit soort ongemakken en kunt u de controles van de schijf via een registerwijziging uitschakelen.

Instructies

1

Druk op de "Windows" en "R" toetsen op uw toetsenbord tegelijkertijd. Deze actie opent een dialoog van de looppas.

2

Typ "Regedit" in het dialoogvenster uitvoeren en druk op "Enter". Dit zal het laden van de Microsoft Windows register-Editor.

3

Navigeer naar "HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\Explorer" op de linkerruit.

4

Met de rechtermuisknop op de map "Explorer". Klik op "Nieuw" en klik op "DWORD." Hiermee maakt u een nieuwe vermelding met de naam "Nieuwwaarde #1" in het rechterscherm.

5

Met de rechtermuisknop op de nieuwe waarde en klikt u op de "Rename". Wijzig de naam "NoLowDiskSpaceChecks" zonder de aanhalingstekens.

6

Met de rechtermuisknop op "NoLowDiskSpaceChecks" en klik op "Wijzigen". Dit zal een kleine eigenschappenvenster openen.

7

Wijzig de waarde van "O" op "1" en klik op de knop "OK". Herstart uw computer om deze wijziging definitief te maken.