How to Disable gammacorrectie in XPWanneer met de kleuren op uw Windows XP-systeem werkt, wilt u uw monitor weer te geven van de kleuren zo dicht mogelijk aan hoe de elementen eruit op papier zien zal. Gammacorrectie is een nut van Vensters dat zorgt ervoor uw monitor dat goed kleur gekalibreerd. De tool maakt een speciaal profiel voor uw monitor, bekend als een International Color Consortium (ICC)-profiel. Gammacorrectie, inclusief Adobe Gamma en derden gamma correctie's, in het geval dat het niet goed werkt of u niet meer nodig hebt, en de systeembronnen die is met behulp van het hulpprogramma krijgen, kunt u uitschakelen.

Instructies

1

Klik op de "Start"-knop op uw bureaublad, dan 'Mijn Computer'. Dubbelklik op het pictogram van het station van "C:\", vervolgens de map "Documents and Settings".

2

Klik op de 'alle gebruikers' vervolgens "Start Menu," dan "Programma's" mappen. Klik op de map "Opstarten" voor toegang tot uw computer opstartprogramma's.

3

Klik op de naam van het bestand van de gammacorrectie en sleep het bestand naar het bureaublad van uw computer de"."

4

Klik op de 'X' in de rechterbovenhoek van elk geopend dialoogvenster te sluiten elkaar. Klik op "Start", "Computer uitschakelen," "opnieuw" om de computer opnieuw opstart om te voltooien van het programma van de gammacorrectie wordt uitgeschakeld.

Tips & waarschuwingen

  • U kunt ook de gammacorrectie programma uitschakelen door het invullen van de stappen 1 en 2, dan met de rechtermuisknop op de bestandsnaam en het selecteren van "verwijderen". Selecteer "Ja" om de verwijdering van de programmasnelkoppeling in een map van uw computer "Opstarten" te bevestigen.