How to Disable foutopsporing in scripts in Internet Explorer

Foutopsporing in scripts wordt gebruikt om te vinden en oplossen van fouten in scripts of programmeertaal, in dit geval voor Internet Explorer. Wanneer een scriptfout optreedt, zal een venster opduiken en u vragen als u fouten wilt opsporen. In plaats van te kiezen voor "nee" elke keer, kunt u gewoon foutopsporing in scripts uitschakelen door deze eenvoudige instructies te volgen.

Instructies

1

Klik eenmaal op de knop Start menu, dat zich in de taakbalk bevindt.

2

Het Configuratiescherm te vinden. Klik eenmaal op het. Het venster Configuratiescherm zal opduiken.

3

Klik twee keer op 'Internetopties'. Het venster Eigenschappen voor het Internet zal opduiken. Hier ziet u zeven tabs. In orde, de tabs "Algemene," "Veiligheid", "Privacy," zal worden gemarkeerd 'Inhoud', "Verbindingen" "Programma's" en "Geavanceerd".

4

Klik eenmaal op het tabblad "Geavanceerd". Onder instellingen ziet u een grote rechthoek met bijgevoegde pijlen aan de rechterkant en aan de onderkant. U zal deze pijlen gebruiken om te bladeren omhoog, omlaag, naar rechts of naar links. Bladeren met de pijlen zal toestaan u om te zien welke Internetopties u kunt wijzigen, opnieuw instellen, inschakelen of uitschakelen. Binnen deze dezelfde rechthoek zullen een lijst van opties, met een subkop boven elk.

5

Kijk onder de "Browsing" subkop.

6

Vink het vakje "Uitschakelen foutopsporing in scripts (Internet Explorer)".

7

Klik op 'OK'. Sluit het venster van het Configuratiescherm.