How to Disable eerdere vermeldingen op Firefox

How to Disable eerdere vermeldingen op Firefox


De webbrowser Mozilla Firefox heeft een paar unieke eigenschappen die hebben geholpen om het een zeer populaire applicatie. Een functie die veel aandacht krijgt is de locatiebalk. Haar vermogen om te voorspellen waar u wilt gaan op basis van adressen die u eerder hebt ingevoerd heeft het de bijnaam trots "Awesome Bar". Hoewel veel gebruikers deze functie liefde, vinden sommigen het invasieve. De waarheid is dat het kan uitzenden naar andere gebruikers waar u bent geweest. Als u deze functie geactiveerd liever niet hebt kunt u deze uitschakelen in het menu opties.

Instructies

1

Start Mozilla Firefox en klik op het "Firefox" menu van de linker bovenhoek van het venster. XP-gebruikers zullen moeten Klik op "Extra".

2

Klik op "Opties" om te openen de het menu van Firefox-instellingen en selecteer de "Privacy" tabblad.

3

Klik op de drop-down lijst onder de locatiebalk en kies "Niets." Dit zorgt ervoor dat Firefox om te stoppen met het suggereren van vorige posten wanneer je aan het typen bent in de "Awesome Bar". Klik op "OK" om de instellingen definitief te maken.

Tips & waarschuwingen

  • Voor maximale privacy schakelt u uw geschiedenis wilt verwijderen van alle sporen van sites die u hebt bezocht. Klik op "Firefox," "Geschiedenis" en "Recente geschiedenis wissen". Selecteer het tijdsbereik en klik op 'OK'.