How to Disable AVG Toolbar Search History

Om uw gegevens te beveiligen en vermindert de kans op diefstal van identiteit, is het het beste te verwijderen van uw zoekgeschiedenis op uw computer ten minste elke twee of drie dagen. Echter, als u de zoekgeschiedenis uitschakelt, niet hebt onthouden regelmatig om het te verwijderen. De computer zal het automatisch voor u doen.

Instructies

1

Open Internet Explorer. Klik op "Extra". Dit zal worden gevestigd op de linker- of rechterhand bovenhoek van het scherm. Een menu zal drop-down lijst van keuzes.

2

Selecteer "Internet Options" aan de onderkant van de lijst. Dit opent een menu van Internet-opties. Er zullen dergelijke categorie├źn als 'Security,' 'Privacy', 'Inhoud' en 'Algemeen'. Selecteer het tabblad "Algemeen" als het niet automatisch wordt geopend.

3

Kijk naar het midden van het menu. Zal er een kleine doos naast de woorden "Delete browsing history bij afsluiten." Klik in het vak. Als er niet een doos naast "Delete History", dan zal er twee selecties: "Verwijder" en "Instellingen". Klik op "Settings", die brengt u naar een ander vak dat geschiedenis, naar beneden toont. Zal er een kleine doos die aangeeft hoeveel dagen u wilt het doorbladeren geschiedenis bewaard. Selecteer 0 dagen.

4

Klik op 'OK'. Zodra u deze stappen hebt voltooid, kunt u de zoekgeschiedenis van uw browser hebt uitgeschakeld.

Tips & waarschuwingen

  • Als u uw navigatiegeschiedenis op uw computer laat, kan adware mogelijk om te zoeken uw geschiedenis en beginnen aan uw verleden webgebruik gerelateerde advertenties opduiken.